top of page

NATURAL OILS

Liuotinohenteiset tuotteet

#75100 DIOTROL IMPREGNATION

pohjustepuunsuoja

Diotrol Impregnation on väritön liuotinpohjainen pohjustepuunsuoja ulkokäyttöön.

Astiat: 1L / 5L / 25L / 200L

#75000 DIOTROL NATURAL OIL GLAZE

luonnonöljypohjainen kuullote

Diotrol Natural Oil glaze on liuotinohenteinen kuullote puun suojaukseen. Se tunkeutuu hyvin puuhun, korostaa puun luonnollisuutta eikä hilseile. Diotrol Natural Oil kuullote sisältää luonnonöljysekoituksia ja tutkittuja alkydihartseja ja se valmistetaan erityisellä menetelmällä. Vuodesta 1938 hyväksi todettu kuullote on helposti käsiteltävää, suojaa puuta sään rasituksilta ja soveltuu hyvin huoltomaalaukseen.

Astiat: 1L / 5L / 18L

#75710 DIOTROL EDELWAX UV

antaa julkisivulle hyvän suojan sekä UV-säteilyä, että säätä vastaan

Diotrol Edelwax UV on uusiutuvista raaka-aineista, luonnonöljyistä ja etyleenivahoista valmistettu homogeeninen erikoisvaha. Se on erityisesti kehitetty puujulkisivuille. Öljyjen ja vahan suuri määrä tekee pinnasta vettähylkivän ja suojaa julkisivua kosteudelta ja sen aiheuttamilta puuvaurioilta.

Vaha sisältää UV-säteilyä absorboivaa ainetta, joka estää voimakasta UV-säteilyä vaurioittamasta puuainesta ennenaikaisesti. Diotrol Edelwax UV sopii käytettäväksi erityisesti kosteissa olosuhteissa.

Astiat: 1L / 5L / 18L

#70050 DIOTROL LONGLIFE OILPAINT

säänkestävä öljymaali

Diotrol Longlife Oilpaint on liuotinpohjainen, peittävä ja säänkestävä öljymaali. Maalin sisältämät uusiutuvista raaka-aineista valmistetut luonnonöljyt takaavat kestävän laadun. Diotrol Longlife maalipinta on elastinen ja sillä on hyvä säänkestävyys. Diotrol Longlife sisältää kolminkertaisen suojauksen UV-säteilyltä.

Pigmentit, jotka estävät UV-säteiden läpäisemisen, sekä kemiallinen UV-säteitä absorboiva aine suojaavat pinnoitetta ja muuttavat UV-säteilyn infrapunasäteilyksi. Lisäksi antioksidantti estää pinnoitetta hajoamasta ennenaikaisesti.

Astiat: 1L / 5L 

#76200 DIOTROL HARDWAXOIL DIODUR

puunhoitotuote

Diotrol Hardwaxoil Diodur on liuotinpohjainen puunhoitotuote, joka on valmistettu uusiutuvista luonnon kasviöljyistä yhdistettynä luonnon- ja fossiilisiin vahoihin. Sitä voi käyttää kaikelle puulle sisällä. Diotrol Hardwaxoil puunhoitotuotteella käsitellyt pinnat on erittäin helppo puhdistaa. Kuivuttuaan se kestää kotitalouksien nesteitä ja ruokaa. Tahrat voidaan pyyhkiä helposti kankaalla, eikä epämiellyttäviä tahroja tai jälkiä jää jäljelle.

Astiat: 1L / 5L / 18L 

bottom of page