GOLDEN OIL

diotrol-logo.png
 

VAIN PARASTA PUULLE!

Diotrol AG tunnetaan korkealaatuisista, ekologisista ja kestävistä tuotteistaan puun

suojaukseen ja kunnossapitoon.

Menestyksemme perustuu korkealaatuisiin tuotteisiin, jotka on kehitetty ja valmistettu Sveitsissä, tyytyväisiin asiakkaisiimme ja pitkäaikaisiin kumppanuuksiin.

1920 perustettu Maurolin AG on sveitsiläinen perheyritys. Maurolin AG kehittää, valmistaa ja myy luonnonöljyjä, kuullotteita ja peittäviä puunsuojia (tuotemerkillä Diotrol), öljyvahoja (tuotemerkillä Golden Oil) sekä biologisia puhdistusaineita jokapäiväiseen käyttöön kotona (tuotemerkillä Diolin). Kaikki tuotteet on kehitetty ja valmistettu Sveitsissä.

 
 

Pekka Matilainen

NATURAL OILS

Liuotinohenteiset tuotteet

 

#75100 DIOTROL IMPREGNATION

pohjustepuunsuoja

 

Diotrol Impregnation on väritön liuotinpohjainen pohjustepuunsuoja ulkokäyttöön.

Astiat: 1L / 5L / 25L / 200L 

#75000 DIOTROL NATURAL OIL GLAZE

luonnonöljypohjainen kuullote

Diotrol Natural Oil glaze on liuotinohenteinen kuullote puun suojaukseen. Se tunkeutuu hyvin puuhun, korostaa puun luonnollisuutta eikä hilseile. Diotrol Natural Oil kuullote sisältää luonnonöljysekoituksia ja tutkittuja alkydihartseja ja se valmistetaan erityisellä menetelmällä. Vuodesta 1938 hyväksi todettu kuullote on helposti käsiteltävää, suojaa puuta sään rasituksilta ja soveltuu hyvin huoltomaalaukseen.

Astiat: 1L / 5L / 18L  

#75710 DIOTROL EDELWAX UV

antaa julkisivulle hyvän suojan sekä UV-säteilyä, että säätä vastaan

Diotrol Edelwax UV on uusiutuvista raaka-aineista, luonnonöljyistä ja etyleenivahoista valmistettu homogeeninen erikoisvaha. Se on erityisesti kehitetty puujulkisivuille. Öljyjen ja vahan suuri määrä tekee pinnasta vettähylkivän ja suojaa julkisivua kosteudelta ja sen aiheuttamilta puuvaurioilta.

Vaha sisältää UV-säteilyä absorboivaa ainetta, joka estää voimakasta UV-säteilyä vaurioittamasta puuainesta ennenaikaisesti. Diotrol Edelwax UV sopii käytettäväksi erityisesti kosteissa olosuhteissa.

Astiat: 1L / 5L / 18L 

#70050 DIOTROL LONGLIFE OILPAINT

säänkestävä öljymaali

Diotrol Longlife Oilpaint on liuotinpohjainen, peittävä ja säänkestävä öljymaali. Maalin sisältämät uusiutuvista raaka-aineista valmistetut luonnonöljyt takaavat kestävän laadun. Diotrol Longlife maalipinta on elastinen ja sillä on hyvä säänkestävyys. Diotrol Longlife sisältää kolminkertaisen suojauksen UV-säteilyltä.

Pigmentit, jotka estävät UV-säteiden läpäisemisen, sekä kemiallinen UV-säteitä absorboiva aine suojaavat pinnoitetta ja muuttavat UV-säteilyn infrapunasäteilyksi. Lisäksi antioksidantti estää pinnoitetta hajoamasta ennenaikaisesti.

Astiat: 1L / 5L 

#76200 DIOTROL HARDWAXOIL DIODUR

puunhoitotuote

Diotrol Hardwaxoil Diodur on liuotinpohjainen puunhoitotuote, joka on valmistettu uusiutuvista luonnon kasviöljyistä yhdistettynä luonnon- ja fossiilisiin vahoihin. Sitä voi käyttää kaikelle puulle sisällä. Diotrol Hardwaxoil puunhoitotuotteella käsitellyt pinnat on erittäin helppo puhdistaa. Kuivuttuaan se kestää kotitalouksien nesteitä ja ruokaa. Tahrat voidaan pyyhkiä helposti kankaalla, eikä epämiellyttäviä tahroja tai jälkiä jää jäljelle.

Astiat: 1L / 5L / 18L 

Please reload

AQUA NATURAL OILS

Vesiohenteiset tuotteet

#80000 AQUA NATURAL OIL GLAZE

kuullote (lasur) parhaista luonnonöljyistä

 

Diotrol Aqua Natural Oil glaze on kuultava vesiliukoinen luonnonöljyjä sisältävä kuullote ja puusuoja. Sen erityinen valonsuojamekanismi suojaa puun pintaa vanhenemiselta eikä se hilseile ajan myötä. Diotrol Aqua Natural Oil kuullote ei sisällä haihtuvia orgaanisia yhdisteitä (VOC).

Astiakoko: 1L | 5L | 20L | 120L

 

#80010 AQUA INDUSTRY

vesiohenteinen kuullote teolliseen käyttöön

 

Diotrol Aqua Industry on vesipohjainen kuullote luonnonöljyistä teolliseen käyttöön. Diotrol Aqua Industry kuivuu nopeasti ja käsitellyt tuotteet ovat pinottavissa nopeasti.

 

Astiakoko: 1L | 5L | 20L 

#80900-05 AQUA HYDROPERL UV

vesiohenteinen kuullote

Diotrol Aqua Hydroperl UV on vesiohenteinen kuullote, joka perustuu luonnon uusiutuviin kasviöljyihin, luonnon- ja fossiilisiin vahoihin ja UV absorbentteihin. Sen hyvä tunkeutumiskyky mahdollistaa hyvän suojan puun harmaantumista vastaan. Diotrol Aqua Hydroperl UV ei sisällä haihtuvia orgaanisia yhdisteitä (VOC). Se hylkii vettä ja estää siten tehokkaasti veden pääsyn puuhun.

Astiakoko: 1L | 5L | 20L

#81000 AQUA PREMIUM WAX

korkealaatuinen vaha sisäkäyttöön

Diotrol Aqua Premium vaha tekee puun pinnasta likaa ja vettä hylkivän säilyttäen kuitenkin sen hengittävyyden. Sisäkäyttöön tarkoitettu luonnonvaha korostaa puun luonnollisuutta. Se on vesiohenteista mutta pinta on kuivuttuaan vedenkestävä. Diotrol Aqua Premium vaha on valmistettu mehiläisvahasta ja uusituvista raaka-aineista valmistetuista luonnonöljyistä. Se ei sisällä haihtuvia orgaanisia yhdisteitä (VOC) eikä biosidejä, ei tuoksu eikä sisällä syttyviä ainesosia.

Astiakoko: 1L | 5L | 20L

#80400 AQUA SUN-EX

rakennusaikainen pohjuste pysäyttää tehokkaasti sisäpintojen tummumisen

Uudet puupinnat kannattaa suojata auringolta nopeasti.

On tärkeää estää hirsirungon kellastuminen käsittelemällä se UV-suojalla hetimiten pystytyksen jälkeen tai jos mahdollista jo pystytyksen aikana. Vesiohenteinen Diotrol Aqua Sun-Ex pysäyttää tehokkaasti auringonvalon vaikutuksesta johtuvan puun kellastumisen ja tummumisen säilyttäen puun luonnollisen sävyn. 

Astiakoko: 1L | 5L | 25L | 120L

#80030 AQUA SUN-EX FINISH

valoisa ilme sisätiloihin

 

Diotrol Aqua Sun-Ex Finish viimeistelee Aqua Sun-Ex -käsittelyn antamalla puulle kauniin kuultovalkoisen sävyn ja aikaa kestävän pinnan. 

Kuultavan valkoinen väri antaa sisätiloille valoisan ilmeen, joka on lähellä puun luonnollista sävyä, mutta samalla vähentää havupuun keltaisuutta erityisesti mäntypuulla. Diotrol Aqua Sun-Ex Finish sisältää luonnonöljyjä ja -vahoja, jotka kyllästävät pinnan helppohoitoiseksi.

Astiakoko: 1L | 5L | 20L | 120L

 

#80040-41 AQUA SUN-EX FINISH ONE

suojaa sisäpinnat auringolta, säilyttää puun luonnollisena ja antaa puun hengittää

Vesiliukoinen Diotrol Aqua Sun-Ex Finish ONE on käsittelemättömälle vaalealle havupuulle sisätiloihin kertasiveltäväksi kehitetty pintakäsittelyaine. Se suojaa puuta auringonvalon aiheuttamilta värimuutoksilta ja säilyttää puun luonnollisen vaalean värisävyn kauemmin alkuperäisenä. Sisäilmayhdistys on laatinut rakennusmateriaaleille luokituksen niistä haihtuvien aineiden mukaan. Diotrol Aqua Sun-Ex Finish ONE kuuluu parhaaseen M1-luokkaan. Diotrol Aqua Sun-Ex Finish ONE antaa puun hengittää koska sen suhteellinen vesihöyryn diffuusiovastus puun pinnalla, Sd-luku, on vain 0,01.

Astiakoko: 1L | 5L | 20L | 120L

#80700 AQUA WALLCARE

luonnollinen lopputulos kertasivelyllä

Diotrol Aqua Wallcare on vesiohenteinen kertasiveltävä tuote vaaleille havupuisille sisäseinille. Diotrol Aqua Wallcare suojaa vaaleaa havupuuta kellastumiselta ja tummumiselta. Esimerkiksi taulun paikka käsitellyllä seinällä ei myöhemminkään erotu muusta käsitellystä seinäpinnasta. Lika voidaan puhdistaa miedolla saippuavedellä. Sisäilmayhdistys ry on laatinut rakennusmateriaaleille luokituksen niistä haihtuvien aineiden mukaan. Diotrol Aqua Wallcare kuuluu parhaaseen M1-luokkaan.

Astiakoko: 1L | 5L | 20L 

#80500 AQUATROL PANELWHITE & #80502 POLARWHITE

kuultava tai peittävä valkoinen katto- ja seinäpinnoite

Diotrol Aquatrol Panelwhite / Polarwhite on valkoinen, vesiliukoinen puunkäsittelyaine, joka sopii kaikille puupinnoille, kuten katto- ja seinäpaneelit, hirsiseinät, jne. Diotrol Aquatrol pinnoitteen sisältämät uusiutuvista raaka-aineista valmistetut luonnonöljyt antavat sille silkinpehmeän ja helppohoitoisen pinnan. Erikoismekanismin ansiosta pinnan värin muuttavat puun aineosat, kuten tanniini (parkkihappo), eivät tihku pintakerroksen läpi. Oikein käsiteltynä puun pinta ei kellastu.

Astiakoko: 1L | 5L | 10L